сряда, 18 юли 2007 г.

Уроци за мъже

Какво му трябва на човек? Особено пък ако човекът е жена? Не си мислете, че е трудно да й се угоди. Важно е само да направите така, че да е щастлива. Момчета, на вас говорим. Наострихте ли вече уши?

Наскоро ми пратиха няколко много забавни правила на играта, наречена „Направи жената щастлива“, които са изключително прости и са следните:
- правиш това, което й харесва – получаваш точки;
- правиш това, което тя очаква от теб – нищо не получаваш;
- правиш това, което не й харесва – губиш точки.

И следват чудесните и смешно-тъжни:
Всекидневни задължения
- Оправил си леглото +1
- Оправил си леглото, но си забравил да сложиш декоративните възглавнички - 0
- Просто си хвърлил покривалото върху намачканите завивки -1
- Оставил си капака на тоалетната чиния отворен - 5
- Съгласяваш се да отидеш до супера за превръзки +5
- В проливен дъжд +8
- Но се връщаш с бира - 5

Външен вид
- Появява ти се видимо шкембе, но ти почваш да се бориш с проблема +10
- Появява ти се видимо шкембе, а ти си купуваш по-широки дънки и бермуди - 30
- Появява ти се видимо шкембе, за което ти казваш: “Е, какво толкова, ти си имаш същото!” - 800

Обсъждане на проблем
- Слушаш с изражение на лицето, издаващо някакъв интерес - 0
- повече от 30 минути +5
- повече от 30 минути и без да погледнеш нито веднъж в телевизора +100
- Накрая тя разбира, че просто си заспал -20

Големият въпрос: „Дебела ли съм“
- Бавиш се с отговора - 10
- Питаш "Къде точно?" - 35

Пресметнахте ли своите точки?
Ето ти сега и още малко правила за същата гореспомената игра. Пък дано излезеш победител! Поне веднъж.

- Вари ги, печи ги, това са жените - всички плачат. Кои по-често, кои по-рядко. Когато нежната ти половинка напои мишките пред теб за първи път, вместо да се цупиш, просто я прегърни. И запомни едно - жената не иска решения. Тя има нужда просто някой да я изслуша.
- Оставаш да спиш у тях? Приеми съветче от нас – изплакни мивката, след като си я използвал. Всеки път, когато твоята мацка измива избръснатите косъмчета, които си оставил, те обича ей-толкова по-малко. Нали не го искаш?
- Уж случайно и съвсем незабелязано мушни нейна снимка в портфейла си. Всички жени обичат да ровичкат. Бъди сигурен, че рано или късно причинно-следствените връзки от малкия ти и съвсем невинен жест ще излязат наяве.
- Виж сега, розите, особено червените, са много трогателни, но те могат да са за която и да е жена. Ако обаче с твоята мацка за първи път сте танцували заедно под ритмите на Риана, новият й албум с „вашата“ песен в него ще ти спечели много повече точки.
- Никога не приемай отношенията си с нея за даденост. Много мъже стартират любовния си маратон като перфектните бегачи – любовни sms-и през час, през два, захаросани комплименти колко „невероятно, страхотно, прекрасно“ тяло има и колко силно ги възбужда тя и изслушващ търпеливо вперен в нея поглед, когато тръгне да им разказва поредната суперлюбопитна историйка от живота си. Към края на маратона обаче младежът вече се задъхва и бие отбой. Така съвсем леко и нежно любовните sms-и се разреждат до един-два месечно, страхотното тяло вече не е нейното, а на, хм, новата му колежка, а на суперинтересните й историйки нашият човек започва да реагира с възможно наааааааааай-безучастния си поглед. Ей, мъжете, не забравяйте, че жената до вас не е златна купа, която, спечелиш ли веднъж, подреждаш върху гардероба и знаеш, че е вечно твоя, за да можеш да се хвалиш с нея на всички. Трябва ежедневно да доказваш правото си да я имаш.
- Колкото и да обичаш твоето момиче и колкото и да го обграждаш с внимание, не си мисли, че й е чак толкова приятно да й дишаш във врата 24 в денонощието, седем дни в седмицата. Има моменти, в които на нея наистина й се иска да остане сама. Все пак си пада по енергичните мъже, а не по домашните мухи, които не излизат от стаята. Вечер с момчетата навън за теб – ето ти идеалния вариант и двамата да сте щастливи. А защо не и уикенд, който да прекарате поотделно. Очи, които не се виждат дълго време, се забравят, но тези, които се разделят за кратко, само започват да си липсват още повече. Гаранция!
- Какво й трябва на една жена? Малко любов. Ъммм, много любов, ако трябва да сме честни. Много правене на любов. Затова - вземи се в ръце, млади човече, за да й я дадеш. И малкото, и многото любов. Абе, толкова, колкото на НЕЯ й е нужно. И помни, че не всичко е в размера. Важно е качеството. Важен е начинът. Важна е играта. Може да си нежен, бавен, страстен, разтапящ, а може да си и първичен, яростен, дързък. Или и от двете по малко. Всякак ще й хареса. Стига да усети, че я желаеш. Е, разбира се, важно е и тя да те желае. Всъщност може би именно с нейното желание трябва да започнем. Не го забравяй. Особено в моментите, когато си напорист и мислиш само за своите креватни потребности.
Не й споделяй всичките си мъжки тайни. Доверието между теб и нея е едно. Айде да не се лъжем обаче – ти не си и не би трябвало да бъдеш най-добрата й приятелка, за да ти споделя къде й е изникнала пъпка. По същата логика, ако от фантазиите ти не излизат „очите“ на Кристина Агилера, въздържай се да ги сравняваш със скромните прелести на гаджето си. Няма идеални хора. Жени още по-малко. За мъже пък - да не говорим;-))))

Няма коментари: