вторник, 4 септември 2007 г.

Разликата между мъжете и момчетата

Настоящите крилати мисли са взети назаем от едно интервю на полк. Петко Йотов. Дори да не се сещате кой е той, няма начин да не познавате прочутите му мустаци, които са доста известни и са печелели не една и две награди (хората дават награди за много странни работи...). Както и да е -симпатичен чичко със симпатично чувство за хумор:

" Мъжете трябва да говорят само за две неща - за войни и за жени. И в двата случая истината не може да се провери."

"В природата винаги самецът е по-натруфен - пера, грива, шарении: нали трябва да бъде предпочетен! Ние, мъжките екземпляри, вечно развяваме рога и мустаци, дигаме гюрлутия по долини и баири, за да покажем колко сме велики."

" Целувка без мустак е знак за мерак. Целувка с мустак е половин полов акт. (Йосиф Петров) - малко пояснение- тук Полковникът обяснява любовта си към мустаците и цитира любимата си сентенция по повода

" Истинска нежност може да се изпита само с дебелак - широко сърце в широко тяло, пък и не му е проблем да носи жената на ръце. Мъж, който обича жените, женско не може да има."

"Един мъж престане ли да е дете, спре ли да си играе, отпиши го. Разликата между мъжете и момчетата е в цената на играчките".

"Всъщност мъжът цял живот прави всевъзможни глупости, за да се самодоказва. И нежните му щуротии са за това".

" От военна гледна точка няма непривземаема крепост и необладаема жена. Трябва само добро разузнаване, добро материално осигуряване и истински мъже. Обещай на една жена целия свят, но и купи само сладолед. Бъди и верен и предан, докато не се наложи обратното. Ядосат ли те - бъди като азиатеца, който отмъстил след 37 години и казал: "Избързах"."

Няма коментари: